poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 577 .



Dacă vă era dor de Ionuț Caragea, Dragoș Vișan și doamna Chindea - voila de la „misoginu` impertinent”
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [BogdanGeana ]

2023-10-20  |     | 



Fără comentarii, iată ultimele eructări pe FB marca Ionuț Caragea, Dragoș Vișan și Maria Elena Chindea. .
Nu îmi doresc decât să nu fiu acuzat că îi ofensez in absentia, câtă vreme domniile lor au mai departe cont aici, doar că tot ceea ce scriu trebuie mai întâi aprobat. Pe pagina respectivă de FB a doamnei Chindea, de unde am cules aceste ”flori de gând” nu am nici cont, nici nu sunt prieten cu vreunul dintre aceștia. Dar da, pot fi acuzat că m-am documentat.


Vă rog să remarcați cum doamna Chindea îi explică domnului Vișan imaginea ”morții care ne face pe toți egali”, chiar dacă să alături „pielea” poziției „capră” mi se pare foarte nepotrivită mai ales din gura unei venerabile doamne.


Ionuţ Caragea

În loc să găsească soluții inteligente pentru păstrarea valorilor pe Agonia, folosind un limbaj respectuos și folosind regulamentul în mod echitabil pentru toată lumea, șefii de pe Agonia au aplicat regula pumnului în gură. Au pierdut 4 utilizatori dintr-un foc, au pierdut 3 steluțari (îl pun aici și pe Ilie, sictirit, evident, de multe lucruri), iar Agonia arată acum ca un dric în drumul spre groapă, înconjurat de maxim 10 utilizatori. Și pentru ce? Fiindcă lui Bogdan Geană îi este frică de lovituri de stat, de Poliție, de Președinte. Păi, dacă ești nevinovat, de ce să-ți fie frică? E ceva putred acolo. E ceva putred fiindcă este protejat Ancuța, cu un trecut și cu niște legături pe care le cunoaște multă lume. Este protejat chiar de șeful site-ului, Radu Herinean. Și sunt permise înjurăturile lui Ancuța, insultele lui Toșa (un anonim, care are cel puțin 2 clone), fără să se ia nicio măsură. Agonia a fost cândva un mare site de literatură, ceva frumos, dar acum s-a dus rău la vale. Principalul vinovat este Radu Herinean, fiindcă a lăsat site-ul pe mâna unora care își bat joc de oameni. Dragoș, mergi înainte! Sunt zeci de reviste literare în care poți să publici cronici și poeme. Iar pe Facebook poți avea mai mult feedback imediat decât acolo!


Vişan Dragoş

Maria Elena Chindea, Bogdan Geană a emis acea nesimțită vorbă, cu "rigor mortis". Misogin, impertinent!


Maria Elena Chindea

Vişan Dragoş Vezi tu, dacă ar fi doar o problemă de misoginism, n-ar fi mare lucru. Oricât mi-e dragă țara, știu că măcar 70-80 din bărbații ei sunt misogini, au niște concepții feudale asupra rolurilor femeii și bărbatului în viață! Dar răspunsul lui este la un principiu general de viață enunțat de mine: că poți alege cum vrei să trăiești și să mori, în poziție verticală sau în patru labe! Omul și-a expus propriul lui principiu: că nu contează cum trăim și murim pentru că rigor mortis e la fel. Cu alte cuvinte, toți cei care luptă pentru diverse lucruri care dau verticalitate omului - sunt niște idioți, pentru că „rigor mortis” e la fel! Adică toți eroii și popoarele care au luptat și luptă pe diverse baricade pentru atribute de verticalitate ale minunii numite om - sunt idioți că, nu-i așa, „rigor mortis” e la fel! Putem să trăim în genunchi, sau în patru labe la fel de bine, de ce să ne punem pielea la bătaie, că-i totuna! Totul! Aici e adevărata tragedie - de ce să ne mai mirăm că există atâția torționari pe planetă care terfelesc ființa umană - că vedeți cu cât aplomb se emit judecăți de sclav ridicate la nivel de principiu princiar!



.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!